We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
1.
Intro 01:21
2.
Set på TV 03:01
SET PÅ TV Fyn, 2005 Set på TV Så kan du blive til noget Det bedste CV Er et TV-hoved Vis du ikk’ er som de andre Du får igen med renters renter Set på TV Det må jeg bare ha’ TV-shop WC med duft af hjemmebag De sagde på TV jeg ku’ låne Næsten uden at skylde en krone Gør som de si’r – du får succes Er du forvirret gør som på TV Set på TV Så må det være sandt Jeg ved da Moske Islam er kombattant Oplysning og propaganda Forskellen på OS og de ANDRE Utopia den dag vil ske Hvor hele verden glor på Vor TV TV Vor On the air Velsignet er dit navn Dit rige og vilje sker på satellit og kapel Fra Hong Kong til Christianshavn Giv os i dag vort daglige soap Og vis mig folk der er værre end mig Så længe jeg glor med, synder jeg ikke TV – jeg tilhører dig
3.
Hva' Nyt 01:33
HVA NYT Fyn, 2005 Hva’ nyt hva’ nyt? Det samme igen Alt er som det var førhen Vi har det godt i vores land i forhold til Afganistan Hva’ nyt, hva’ nyt? Ikk’ en skid Udover småproblemer i den sidste tid Med fanatiske muslimer der ikke kan forstå at det er os der har patentet med sandheden på Hva’ nyt hva’ nyt? Ikke det store Der er nye forlig fra de bonede borde Vælfærd er yt, marketing er in A.P.Møller giver penge til muskelsvind Hva nyt, hva nyt? Hva’ nyt, hva’ nyt? Hva’ nyt, hva’ nyt? Ikk’ så meget Der døde 1000 børn i Afrika ganske som der plejede 100 bombet fra luften af endnu en sejr for USA Hva’ nyt, hva’ nyt? Vi skal ikke klage Dansk våbenindustri har kronede dage Vor missiler er de mest humane af gavn for de dræber i humanismens navn Hva’ nyt, hva’ nyt? Til sidst en lille god en Den nye giraf i zoo kan nu stå på sine ben Og vejret klarer op, og kronen følger trop Og husk at kigge med om lidt i TV-shop Hva nyt, hva nyt? Hva’ nyt, hva’ nyt?
4.
TID TIL FORANDRING Fyn, 2004 2005 - Hvem skal nu sendes hjem 2006 - Hvem skal hænges ud som heks 2007 - Ind i bur med hønsetyv 2008 - Spænd skråremmen ind så vi kan nå det Tid til forandring, tid til os Vi vil give alle ikke-os et los Folkefællesskab og Danmark Macht Frei Pas ind eller vi indpasser dig 2009 - Klæd dig i sidste terrorskrig 2010 - Chips og gratis alkohol 2011 - Alt er pænt og rent for skidt 2012 - Sorte mennesker fås en gros Tid til forandring, toget det kører Længere fremme end aldrig før Skinnerne sikkert lagt på sult og nød Hop af og det bliver den visse død! 2013 - Mærker du lidt ubehag? 2014 - Hvad mon det næste bli’r Tid til forandring, tid til os Vi vil give alle ikke-os et los Folkefællesskab og Danmark Macht Frei Pas ind eller vi indpasser dig Tid til forandring, toget det kører Længere fremme end aldrig før Skinnerne sikkert lagt på sult og nød Hop af eller det bli’r den visse død!
5.
Terror 04:42
TERROR København, 2006 Måske bli’r denne dag den allersidste Sikkerhed hører fortid til Stå stille rør dig ikk’ det kan let briste Som en hund i et keglespil Vi ser det hver dag på vort farve-TV Kulørte billeder sort på hvidt Og ud’ på gaden går de rundt iblandt os som et slumrende mareridt TERROR Det er mere end vi selv kan klare Det godt at staten gør hvad den kan Den fører terrorkrig med alle midler Og holder øje med Allah og hver mand TERROR Vi bomber dem i Irak og Afghanistan Vi spærrer dem inde i og holder dem ude fra vort stolte svineland. Så længe vi står fast og sammen om vort flag Er det os der skal vinde det sidste slag mod dem ved dommedag TERROR Måske bli’r denne dag den allersidste Sikkerhed hører fortid til Stå stille rør dig ikk’ det kan let briste Som en hund i et keglespil TERROR
6.
Fucked Up 01:56
FUCKED UP Fyn 2004, efter Ungerens nedrivning dedikeret til Ungdomshuset og alle tiders utilpassede unge! I er den tabte generation Fucked up, I er fucked up Materie er jeres religion Fucked up, I er fucked up Ansvar er en by i sovjet Welfare dies if You don’t give to get Forkælet og forsømt og fortabt Hvad er det for en verden vi har skabt? TV-værten smiler mens børnene dør Af sult imens vi æder som aldrig før Ser det hele på skærmen men kan ikke røre Låst inde bag usynlige døre I en verden der bli’r mindre med problemer der bli’r størrer’ I skriger ud i desperation For hvordan skal i ku’ finde kærligheden, håbet og troen? Vi er den tabte menneskehed Og vi har ingen fremtid hvis vi bli’r ved I er den tabte generation Vi skriger ud i desperation Red os lav en fucked up revolution! Forkælet og forsømt og fortabt Hvad er det for en verden vi har skabt? I skriger ud i desperation For hvordan skal i ku’ finde kærligheden, håbet og troen? I er den tabte generation Fucked up i er fucked up! FUCKED UP!!!
7.
Blod 04:27
BLOD København, 2002, dedikeret til Esben Køter, min ældste lillebror Vi løber på en sommermark, din hånd er i min Lykkeligt beruset som med blodet fyldt af vin Jeg ved ikke om det er fortid eller noget der skal ske Men det er ikke nu for på min hånd landede der et fnug af sne Jeg holder stadig din hånd men noget er galt Den er alt for stiv og kold det er ikke normalt Tiden den står stille frosne fjæs glor på mig Tårer blander sig med blod da jeg råber på dig Jeg smager på et ekko, intet svar når der bliver kaldt Jeg hører blodet størkne på jorden hvor du faldt Jeg kan se på dine øjne at tiden er gået i stå for dig Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal den nu ku’ gå videre for mig Du så hvordan de tævede løs i går hvordan børn og unge faldt Du så aviserne i dag hvor det var en anden historie der blev fortalt Du så i dag hvordan de brækkede hende pigens ben Men hvorfor var det dig der sku’ løbe frem og kaste den sten? I Genova og Göteborg blev folk skudt ned som dig Men du er ikke bare et navn, du er lillebror til mig Jeg vil ikke leve uden dig, som et gammelt fortidslevn Mine lunger flænses af mit skrig da jeg råber på hævn Jeg går frem i mod dem med jernet i min hånd Falder ikk’ da jeg bli’r ramt jeg bli’r holdt oppe af blodets bånd Skyder pansersvin blodet sprøjter de falder en for en Hvorfor kan jeg ikke mere mærke mine ben Jeg skyder til det si’r klik med mit ønskede gevær Min krop den falder under mig den var også til besvær Du griber mig i nakken vi flyver op du redder mig Jeg græder af glæde for du svarer nu når jeg kalder på dig
8.
Danske Flag 05:01
DANSKE FLAG Fyn, 2005 Danske flag, Fødselsdag Sommerduft og hjemmebag Rød og hvid med jordbærsmag Barndomsmindevelbehag Danske flag, sild i lage Lyse nætter, lange dage Ned til stranden og tilbage... Husker gode gamle dage Danske flag, stress og jag 9-4 år og dag Snedker, lærer og cand.mag Sparer op til hjerteslag Danske flag, Sarkofag March i takt og nederlag Bombe folk som lynnedslag Tordne når de slår tilbage Danske flag, fra magtens tag Den danske front uddeler slag Frem med stærk, og væk med svag Når der kæmpes for den danske sag Danske flag, evnesvag? Hvad er det der ligger bag? Angst for udansk sindelag! Det er dansk at bære nag!
9.
GOOD COP BAD COP Fyn, 2005, Dedikeret til de 0 betjente der nedlagde arbejdet 1. marts 2007 Vi er Hr. og Fru Danmarks politi. Dig værner vi om, for dig kan vi li’. Men hvis vi ser en forbryder så’ det hårdt mod hårdt. Så er knippelarmen lang og lunten kort. Så får han de tæsk han ikke fik som barn de burde skydes, så’n noget forbryderskarn. De er lette at kende når først man får det lært: Langt hår – de ryger hash – det er da ikke særligt svært... Er de tynde og blege med stirrende øjne er det junkiepak der stjæler og fylder os med løgne. Er de klædt i sorte laser, farvet hår og billigt grin kan vi afreagere på de autonome svin. Er de mørke i huden og går i addidas stikker de med kniv og sniffer speed og sælger hash. Du kan se det allerede fra de er børn: Er de mørke, sjusket klædt, så ta’r vi vores tørn. Men de er allerede tabt, og vi kan bare vente på at den blødsødne lov gi’r os lov til at slå. Nu ved du hvordan du kender menneske fra forbryder, så du har intet at frygte når sirenen lyder.
10.
Memento Mori 03:48
MEMENTO MORI Toget imellem København og Fyn, 2005 Du har kæmpet, du kan ikke mere. Dine timer er talte, der er ikke flere. Goddag og velkom... eller farvel sku’ jeg sige. Uendeligt kort - ja - men du kan ikke blive. Memento Mori. Fødsel og død og alt det i midten. Passerer revy nu hvor du stiller kasketten. Gik det stærkt? Fik du gjort det du skulle? Ro eller angst? Varme eller kulde? Memento Mori. Der er ingen vej tilbage. Der er intet sted du kan klage. Himmel og helved er nu i øjeblikket. Håber du nød det for nu trækker jeg stikket. – Memento Mori.
11.
Krig 06:05
KRIG Fyn, 2004 Nu skal jeg til Irak gøre min moralske pligt Hjælpe Irak med at komme videre på sigt Henimod frihed og demokrati Henimod Danskhed og øl og svineri Jeg vil altid elske dig tænker han og glemmer mens han skynder sig For med nordisk ånd og gevær i hånd skal han forhindre en blodig krig Jeg er i Irak og vågner ved jeg skider i min seng Har tævet et par lokale i et geværkolbe-gemæng Men de skider på ansvar og demokrati Jeg skal lære dem at skide på alt der har værdi Tænker på en luder han tog på Sinai kommer mens han tænker død og leverpostej Fogh sagde der var fred, men der er død og had og jeg skal lære dem at gå i krig Stopper en truck med en familie bagi Gad vid’ hvad de er bange for De skuler og de skjuler Gud ved hvad her hjælper ingen fadervor - For vi er bevæbnet til tænderne med demokrati og israelske maskinpistoler - just in case - man ku’ jo aldrig vi’e Har lyst til at tage datteren på den støvede vej Pludselig er der en der bevæger sig Nu er det nu, han mener det sgu det var dråben der fik bægret til at flyde over Afsikrer lortet, så ikk’ han ikk’ ha’d gjort det For man bli’r blind af at være i krig Da jeg var i Irak lærte jeg om menneskelighed Da min riffel smældede gik den gamle verden ned Farens bryst blevet sprængt mens han råbte på demokrati Moren græd blod da vi skød hendes børn sådan noget kællingeri Tog datterens lig der på den støvede vej I sådan situation har man brug for at more sig Måske var jeg lidt slem men det var os eller dem Og shit happens, c’est la vie... Vi var nogle få der kæmped trofast for Fogh Og man kan ikke undgå blod i krig
12.
Drømme 03:26
DRØMME Toget imellem København og Fyn, 2005 Til min datter: Elsk din næste, elsk dig selv -vel - elsk hele verden. Du - nu - her, mærk livet, mærk dig, leg med sansende færden. Hvis vi vil vil godheden sejre over det onde, sandhedens lys vil skinne og løgnen vil gå til grunde. Drøm dig lykkelig og flyvende og let, drømmebordet det er dækket spis dig mæt, svarene de er i drømme giv et gæt, drømmen den bli’r aldrig træt. Frihed, lighed og retfærdig, sved, blod og tårer. Kæmp, tro, håb, lad kærlighed strømme frit i dine årer. Drøm dig lykkelig og flyvende og let, drømmebordet det er dækket spis dig mæt, svarene de er i drømme giv et gæt, drømmen den bli’r aldrig træt. Når du falder: Rejs dig op, stop ikke din færden. Der er folk der har brug for dig, giv dem hele din verden! Drøm dig lykkelig og flyvende og let, drømmebordet det er dækket spis dig mæt, svarene de er i drømme gi’ et gæt, drømmen den bli’r aldrig træt.

about

Concept extremerock/glampunk album with ironic lyrics in danish about the brainwash of the massmedias, where every song is a TV program and the whole album an evening on the TV station J.S.Fuck.

The album was finished 2007 when the eviction of Ungdomshuset Jagtvej 69 and the dystopic lyrics of the album became more real than ever.

The music is an hymn to both hardcore punk and symphonic progrock and just as the name J.S.Fuck suggests (refering to J.S.Bach) a symbiosis between high art and primitive energy.

credits

released June 2, 2007

Sune "Køter" Kølster composed, wrote and sang this record, with his band "The Hippies From Hell" with Troels Drasbech on drums, Hjalte Amundsen on bassguitar, Mads Heldtberg on Guitar and Mads Wegener on Guitar.

The album is produced by Sune, recorded by David Ciccia, mixed by Flemming Rasmussen and mastered by Jan Eliasson.

license

all rights reserved

tags

about

Sune "Køter" Kølster Copenhagen, Denmark

Sune "Køter" Kølster is a composer from Copenhagen Denmark, and this is the discography of the records he wrote the songs and lyrics to: The styles goes from hardcorepunk starting as singer/bassplayer in "Guddommelig Galskab", extremerock with his solo project J.S.Fuck, to accoustic middle-eastern rembetiko from the 30's with his band Sunes Teké and jazzy psykedelic folk with his Lovesongs. ... more

contact / help

Contact Sune "Køter" Kølster

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Set på TV, you may also like: